Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

“Indiaas” van de tuin en uit de winkel

Posted by chairemy op 7 augustus 2017

Ik kookte voor Sylvia en at natuurlijk lekker een hapje mee. Alle groente behalve de paprika kwam vers van de tuin. De aardappeltjes ook. Expres wat meer gemaakt voor een extra portie voor de volgende dag.

1e: Gele mungboontjes wassen en gaarkoken. Handje snijbonen, paar worteltjes, gele paprika zachtjes roerbakken in wat olie. Als de boontjes gaar zijn deze erdoor roeren, kruiden met zout en kitchari kruiden (of garam masala of iets anders dat je in huis hebt)
2e: Knoflook, rooseveltaardappeltjes en courgetteblokjes roerbakken in wat olie.
3e: Milde, volle yoghurt mengen met veel verse koriander en wat zout, gemalen zwarte peper en komijn.

Daarbij 3 dingen kant en klaar uit de winkel: pappadums, atjar tjampoer en mango chutney.

3 plus 3

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: