Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

Amaranth en rabarber

Posted by chairemy op 9 april 2017

De eerste rabarber geoogst. Gekookt met wat vanille en daarna een drupje rozenwater en wat suiker er door. Ik had nog wat gekookte amaranth staan. Dat is van zichzelf nogal plakkerig. Door de rabarber geroerd werd het een fijne stevige “pap”. Heerlijk als (meeneem)maaltje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: