Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

kefir

Posted by chairemy op 8 februari 2017

Ekoplaza in Enschede heeft sinds kort heerlijke rauwmelkse Kefir te koop. Ik meng dat met gefilterd water (ongeveer half om half) en voeg een beetje ahornsiroop, vanillepoeder, citroensap en citroenrasp toe. Verrukkelijk!

De Kefir zo uit de fles is dik genoeg om als toetje weg te lepelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: