Kleurige kliekjesdag
Posted by chairemy op 9 november 2016
Een groot bord vol goed warm eten met lekker veel groente, heerlijk op deze koude novemberdag, ik maakte daarbij wat restjes op. Morgen naar EkoPlaza voor een nieuwe weekvoorraad groente.
Aardappels koken en fijnprakken met een beetje boter. Paar lepels bruine bonen (kliekje) erdoor prakken en meewarmen. Snufje zout en nootmuskaat er overheen.
Rood uitje fruiten met een snufje asafoetida en zwarte komijn, champignons (restje) kleiner snijden, kleine courgette (die nodig op moest) in blokjes meefruiten. Twee rode bietjes (lagen er ook al een tijdje, gisteren al gaargekookt) in blokjes, bodempje mais uit een potje (restje)meewarmen. Parmezaanse kaas (je raadt het al: ook een restje) er over strooien.
Plukje veldsla uit de tuin op de rand van het bord.
Geef een reactie