Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

spinaziepesto

Posted by chairemy op 27 mei 2015

veel spinazie op de tuin. het gaat al “schieten” dus snel opmaken. vandaag heerlijke pesto gemaakt, fijn voor een lichte avondmaaltijd op een cracker.

een grote hand vol gewassen spinazieblaadjes, uitgelekt en uitgeknepen. 1 eetlepel gedroogde tomaatjes op olie. 2 eetlepels pompoenpitten. Malen in staafmixer of keukenmachine. klaar. Natuurlijk kun je het verder op smaak maken met zout, peper, olijf, oregano….. of alles wat je maar lekker vindt bij spinazie. Volgende keer maak ik een dubbele portie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: