Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

lekker hollands: rode kool met aardappelpuree

Posted by chairemy op 21 februari 2015

lekker hollands:
paar aardappelen schillen en in blokjes snijden. als ze gaar zijn pureren met boter, melk, zout en nootmuskaat.
ondertussen stukje rode kool fijnsnijden. zacht stoven in wat zonnebloemolie met: 2 theelepels balsamicoazijn, kleine appel in stukjes, 2 gemalen kruidnagels en 3 gemalen peperkorrels. handje rozijnen erbij. indien nodig heel weinig water toevoegen. snufje zout er over.

een eiwitrijk toetje van griekse yoghurt met amandelen en honing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: