Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

abrikozen-chocola

Posted by chairemy op 7 januari 2014

uiteindelijk maakte ik van de abrikozen uit het vorige recept een heerlijk chocola-hapje.
2 eetlepels abrikozen”jam” mengen met 2 eetlepels cruesli (uiteraard een bio variant met nauwelijks suiker) en een dessertlepel van elk: cacaopoeder, kokos, hennepzaad. goed doorroeren en even laten staan, zodat de cacao goed intrekt. het is net te plakkerig om balletjes van te vormen.

je zou een paar eetlepels kokosolie kunnen toevoegen en het dan uitstrijken op een bakplaat en in stukjes snijden en in de koelkast hard laten worden.

ik had geen zin in extra vet, dus heb het met een lepeltje uit een kom gegeten. mjammie!

Eén reactie to “abrikozen-chocola”

  1. Oh klinkt heel lekker! With love ♥ S.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: