Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

stoofpeertjes en abrikozenjam

Posted by chairemy op 4 januari 2014

6 stoofpeertjes schillen en in 4en snijden, klokhuis er uit. lang en langzaam stoven met een kaneelstokje en 4 kruidnagels. ik had teveel water toegevoegd…..

daarom: 10 gedroogde abrikozen in heel kleine stukjes snijden, overgieten met heet stoofpeertjeswater. snuf gemberpoeder er bij, paar uur laten staan, fijner prakken of de staafmixer er door. en kijk: jam!

straks even een vers broodje halen om die jam op te doen.

en/of met een beetje chilisaus er door kan ik er natuurlijk ook chutney van maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: