Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

zuurkool met paddenstoelen

Posted by chairemy op 3 januari 2014

ook voor zuurkool eens iets anders dan stamppot.
ik koop mijn zuurkool altijd bij Ekoplaza, op een natuurlijke manier gezuurd en daardoor heerlijk mild van smaak.

2 volkorenpittabroodjes bakken volgens de verpakking, daarna opensnijden, plakje geitenkaas en flinke pluk zuurkool (als de zuurkool erg nat is, dan eerst uitlekken of uitknijpen) er in, goed doorwarmen in de oven.

in ghee bakken: teentje knoflook met wat tijm en rozemarijn, bakje gemengde paddenstoelen toevoegen en zachtjes smoren. klein snufje zout er over.

Zuurkool smaakt trouwens ook heerlijk op de boterham, met een likje mosterd en evt een plakje kaas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: