Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

peren/cranberriemoes

Posted by chairemy op 21 december 2013

handjevol cranberries aan de kook brengen in ruim water. 2 stevige peren schillen en in stukjes snijden en toevoegen. (ik had een vrij onbekend perenras, ben de naam vergeten). ik wilde vanillepoeder toevoegen, maar dat was niet meer in huis, dus werden het speculaaskruiden. goed doorkoken, daarna pureren in de staafmixer. Je hebt nu een prachtig roze puree. Eerst proeven voordat je suiker of ander zoet toevoegt. Bij mij waren de peren al zo zoet dat er niets bij hoefde!

Wil je geen velletjes in je puree, dan kun je eerst alleen de cranberries koken en door een zeef wrijven, daarna de peren in het cranberrievocht meekoken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: