Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

boerenkool overvloed

Posted by chairemy op 30 oktober 2013

de boerenkool groeit uitstekend dit jaar, dus het is goed om wat nieuwe dingen uit te proberen, naast de vertrouwde superlekkere stamppot.
beginnen met ghee, daarin fruiten: komijn, mosterdzaad, asafoetida (de kruiden helpen om de boerenkool te verteren)
Bataat schillen en in blokjes even meefruiten, bodempje water er bij en sudderen met deksel op de pan. Handvol boerenkool er bij, halve venkelknol en stukje rode paprika, alles gesneden uiteraard. even meesudderen, af en toe roeren en indien nodig wat water bijvoegen. Op het laatst een handje walnoten en een scheutje ketjap er door en op het bord een schepje mangochutney er bij.
Prachtige kleuren en heerlijke smaken op je bord, dus eet smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: