Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

vegetarisch uit de winkel

Posted by chairemy op 8 oktober 2013

ik gebruik bijna geen kant/klaar producten meer, maar soms zijn ze toch wel lekker. er lag al tijden een pakje jus-tabletten, dat komt deze winter wel op met de stamppotten. de bovenbuurvrouw kwam weer eens eten, ik had niet heel veel tijd, dus maakte een snelle stamppot met jus.

stamppot rauwe andijvie, met ongeschilde aardappels en andijvie van de tuin, niet kruiden, alleen een stukje boter er door.

in ghee fruiten: mosterdzaadjes en komijnzaadjes. toevoegen: fijngesneden sjalotje, daarna stukje fijngesneden rode paprika. vegetarische spekjes van de supermarkt zacht meebakken tot ze iets krokant zijn. pan van het vuur.
in een steelpan jus maken van vegetarische juspoeder. spekjesmengsel toevoegen en een beetje fijngesneden peterselie.

mosterd en augurkjes er bij op tafel. het smaakte prima en samen eten is altijd gezellig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: