Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

groene bonen in tomatensaus

Posted by chairemy op 21 september 2013

het is nog volop oogsttijd op de volkstuin, maar het najaar wordt duidelijk zichtbaar.
vandaag oogstte ik de laatste tomaten (sommige nog groen, die kleuren op de vensterbank wel bij) en de laatste sperciebonen. De bonenplant hangt nog vol met drogende bonen, die kunnen binnenkort gedopt worden.

basmatirijst gaarkoken.
ghee in de pan, komijn, kaljoni (evt ui of knoflook) fruiten. snufje peper er bij. boontjes even zacht fruiten. ondertussen 8 kleine of 2 grote tomaten pureren in de staafmixer. bij de bonen doen en de bonen laten sudderen in de tomatensaus. snufje currypoeder, zwarte peper, scheutje sojasaus op het laatst toevoegen. handje verse peterselie er door. Bonen met saus op de rijst scheppen, garneren met geroosterde kokos. ik at er nog een maiskolfje bij, ook één van de laatste alweer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: