Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

lekker trio: aardappel, okra, courgette

Posted by chairemy op 22 juli 2013

ik vind dit zo’n lekkere combinatie. Helemaal nu, met verse aardappels en courgette van de tuin. verschillende kruidencombinaties maken het extra lekker. Vandaag at ik als volgt:
in ghee fruiten: komijn, asafoetida, fenegriek. toevoegen: paar aardappels in kleine blokjes, stuk courgette in kleine blokjes. even meefruiten, deksel op de pan. het vocht van de courgette helpt mee om de aardappels te garen.
paar okra’s in plakjes snijden en toevoegen. eventueel een klein beetje water. met deksel op de pan stoven, af en toe roeren, tot de aardappels gaar zijn. zout en peper er over en smullen maar.
stukje komkommer en schepje zelfgemaakte kruisbeschutney er bij.

ook lekker met bijvoorbeeld garam masala, kerrieblaadjes, verse koriander, verse peterselie, ui, knoflook enzovoort…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: