Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

maaltijd koekjes

Posted by chairemy op 5 juli 2013

geslaagd experiment:
handje gerst grof malen, half handje pompoenpitten grof malen. in een grote kom doen en even laten wellen in kokend water. (je kunt ook kant en klaar gerstmeel nemen, dan maak je het beslag aanmaken met koud of lauw water)
toevoegen: 1 gare geprakte aardappel, 2 grofgeraspte wortels, teentje fijngehakte knoflook, 1/2 theelepel geelwortel, komijnzaad, snufje zout, handje gehakte verse koriander. Tot een stevig beslag prakken. Indien nodig wat water of (gerst)meel toevoegen. met koele natte handen koekjes van vormen.

ongeveer 10 minuten zachtjes bakken in een beetje ghee aan beide kanten.

bij grotere trek kun je een (kerrie)sausje en wat salade er bij maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: