lichte avondmaaltijd met kliekjes en onkruid
Posted by chairemy op 21 mei 2013
de slakken oogsten op dit moment helaas volop op mijn moestuin. gelukkig laten ze hier en daar nog wat staan voor mij. vandaag de eerste radijsjes en nog een handvol brandnetels.
morgen weer spinazie en rabarber.
stukje prei, stukje courgette fijnsnijden. handje brandnetelblaadjes met handschoenen aan wassen en fijnsnijden (tip bij het snijden: hou de blaadjes op hun plek met een vork, zodat je niet in je handschoen snijdt!)
in 1 theelepel ghee fruiten: komijn en fenegriekzaadjes. groenten en onkruid er bij, zacht laten sudderen met deksel op de pan. groenten stoven gaar in het vocht dat de courgette loslaat. 5 tot 10 minuutjes. 1 fijngesneden tomaatje op olie er door en wat plakjes groene olijf.
daarbij: 2 boterhammen met een plakje kaas er op warmen in de oven. en radijsjes.
Geef een reactie