Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

zelfgemaakte nep-chocola

Posted by chairemy op 1 april 2013

na de experimenten met rauwe cacao heb ik vandaag met carob gewerkt.
gelijke delen carobpoeder, kokosolie (vloeibaar) en geraspte kokos door elkaar roeren.
ik gebruikte ongeveer 75 ml van elk, genoeg voor een plak ter grootte van een klein boterhambordje.
snufje vanillepoeder er door een 2 volle theelepels sucanat.
het wordt een dikke bruine puree (die je zo op je brood zou kunnen smeren)
uitstrijken met natte koele handen op bakpapier op een bordje.
met een mes alvast blokjes snijden, in de koelkast laten afkoelen en hard worden.
breken en smullen maar! net zo lekker als een dure gekochte reep!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: