Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

gierst met kaas en groenten

Posted by chairemy op 16 februari 2013

met het kliekje gierst van gisteren een lekker gerechtje gemaakt.

groenten tamelijk klein snijden en zacht aanfruiten in ghee met komijnzaadjes. ik had vandaag: prei (nog steeds winteroogst van de tuin!) venkel en pompoen. verdelen over de bodem van de koekenpan.
daarbovenop dunne plakjes jonge kaas. daarbovenop een laagje gierst, even aandrukken met je handen. bestrooien met italiaanse kruiden. deksel op de pan, 10 minuten laten garen en warmen. als het goed is glijdt het als een omeletje de pan uit. en de geur van die gestoomde kruiden….. heerlijk!
op het bord verse basilicum er over. plukje veldsla er bij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: