Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

Stevige lunchsoep voor twee.

Posted by chairemy op 13 februari 2013

kleine knolselderij, 1 winterwortel, 1 zoete aardappel, 1 ontvelde tomaat in stukjes snijden en gaarkoken met een handje gele mungbonen en een flinke snuf asafoetida.
in een klein pannetje een eetlepel ghee smelten, daarin bakken: stukje fijngesneden gember en geelwortel, mosterdzaad, komijn, venkel, koriander, zwarte komijn, ajwain, versgemalen zwarte peper. Dit mengsel bij de groenten doen en even meekoken.
Pureren met de staafmixer, evt iets verdunnen met water. Bouillonpoeder er door.
stukje prei klein stukje bloemkool en een flinke pluk verse koriander fijnsnijden en toevoegen, heel even meekoken. Smullen maar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: