Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

vlierbessen-appelmoes

Posted by chairemy op 21 januari 2013

Ook in het raw-food schap bij de bio-winkel: gedroogde vlierbessen. Leuk om eens te proberen. Er wordt gezegd dat vlierbessen een desinfecterende werking hebben bij verkoudheid en keelklachten…. ik vind ze gewoon lekker 🙂

voor 2 porties: eetlepel gedroogde vlierbessen paar uur weken in een half kopje kokend water. 2 appels schillen en in blokjes. beetje ghee in de pan, appels en vlierbessen er bij. stukje fijngesneden gember, theelepel kaneel. lekker laten sudderen, 10 tot 20 minuten, afhankelijk hoe zacht je de appels wilt hebben. 1 tot 2 eetlepels suiker toevoegen, afhankelijk van hoe zoet de appels waren. Een prachtige paarse appelmoes met een heerlijk volle smaak!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: