Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

Zuurkoolstamppot met curry-seitan

Posted by chairemy op 25 november 2012

Flinke hand vol zuurkool (eventueel iets uitknijpen om minder zuur te maken) even laten sudderen in een beetje water met een snufje garam masala. Portie aardappels koken. Fijnstampen met een theelepel ghee en wat komijnzaad. 

In 1 theelepel ghee een fijngesneden teentje knoflook fruiten. Stukje seitan in blokjes er bij. Even aanbakken, dan water er bij en sudderen. Kleine appel in blokjes er bij. Halve tomaat in kleine stukjes erdoor. Papje roeren van 1/2 theelepel currypoeder en 1 eetlepel biologische sauspoeder. In de pan doen, doorroeren, evt nog iets water er bij.

Stamppot op een bord scheppen, flinke kuil in het midden maken om de seitan-saus in te doen. Eet smakelijk!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: