Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

asperges met dadels

Posted by chairemy op 16 mei 2012

het is aspergetijd. en uit de biologische winkel zijn ze het lekkerste.
3 asperges schillen en in 4 stukken snijden, in een koekenpan met een bodempje water koken. als het water bijna verdampt is een theelepel ghee in de pan en een fijngesneden teentje knoflook. nog even zachtjes smoren. 4 dadels in stukjes even meewarmen. op het bord een snufje zout er over en sprietjes bieslook.

daarbij: gekookte aardappeltjes met op het bord wat verkruimelde geitenkaas en mosterd er over.
komkommer en augurk in stukjes lekker fris op de rand van het bord.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: