Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

gekleurde groente met kerriesaus en noten

Posted by chairemy op 4 april 2012

rijst koken.
in zonnebloemolie fruiten: halve winterwortel in halve plakjes, aardappel in kleine blokjes. asafoetida er bij. beetje water er bij en deksel op de pan.
ondertussen stukje broccoli in roosjes snijden. meestoven, af en toe roeren.
theelepel kerriepoeder losroeren met wat water, toevoegen.
twee theelepels sauspoeder losroeren met 1,5 dl water, bij de groenten doen en goed roeren. handje walnoten en rozijnen er door.
volle eetlepel yoghurt op het bord; de groente lepel voor lepel er door scheppen, zodat de yoghurt langzaam warm wordt en niet schift. rijst er bij, tuinkers er over. (de tuinkers komt al weer van de tuin, ik laat het daar iets langer groeien totdat het echte blaadjes heeft. veel lekkerder, smaakt enigzins naar rucola, maar is veel zachter van structuur)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: