Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

van alles en nog wat

Posted by chairemy op 23 maart 2012

paar aardappels in kleine blokjes gaarkoken.
in zonnebloemolie fruiten (alles kleingesneden) stengel bleekselderij, dun preitje, stukje rode paprika, paar snijbonen, kleine blokje tofu. asafoetida en zout toevoegen. even goed heet laten worden, dan vuur laag en deksel op de pan. de groenten garen in het vocht van de tofu. op het laatst op iets hoger vuur. eetlepel tomatenketchup en doperwtjes (potje) en de gare aardappelblokjes er bij. klaar. lekker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: