Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

Gierst met veel groente

Posted by chairemy op 22 maart 2012

het is spitsuur op de tuin, dus vanochtend bij het ontbijt had ik al gierst gekookt. doordat het een paar uur heeft gestaan was het goed gaar en heerlijk rul geworden.

in een grote koekenpan wat zonnebloemolie warmen. in deze volgorde toevoegen, alles gesneden: 2 snijbonen, 1 stengel bleekselderij, stukje courgette, beetje prei, handje zeekraal, halve tomaat, stukje rode paprika. laten smoren in eigen vocht met deksel op de pan. op het laatst wat koriander en een drupje tamari. gierst er door warmen en klaar!

toetje: yoghurt met amandel en honing, want ik had flink honger van het werken op de tuin..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: