Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

romige gierst met frisse groenten

Posted by chairemy op 3 maart 2012

gierst goed gaarkoken in ruim water, af en toe roeren, zodat het een beetje papperig wordt. water laten verdampen door zonder deksel te koken. op het eind wat miso toevoegen. scheutje sojacuisine er door en even laten staan. het wordt een dikke brij.

asafoetida en fenegriek aanfruiten in ghee.
stuk courgette, paar aardpeertjes (topinamboer) en een klein preitje in stukjes erbij. even aanbakken, dan laten stoven in eigen vocht, af en toe omscheppen.

dikke laag gierst op het bord, groenten er over scheppen. eenvoudig en superlekker. de prei en topinamboer waren van de tuin!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: