Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

gierst met wortel en postelein met een lekker toetje

Posted by chairemy op 29 februari 2012

gierst goed wassen en gaarkoken met asafoetida, komijn en miso.
winterwortel halveren en in dunne plakjes, zacht fruiten in zonnebloemolie met fenegriek en asafoetida. handje postelein wassen en iets fijner snijden. bij de wortel doen, met deksel op de pan laten slinken/garen.
schep mangochutney er bij.

als toetje: verse frambozen, kleine appel in stukjes. anijs, vanille en rozewater er bij en een paar eetlepels kwark.

lekker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: