Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

kleurige gerst met bietenpuree

Posted by chairemy op 13 februari 2012

gerst goed gaarkoken met asafoetida, kerriepoeder, zout, peper en een theelepel ghee. pluk groene blaadjes (uit een zakje gemengde salade) iets fijner snijden. takje dille snijden. blaadjes en kruiden door de gerst scheppen en even meewarmen.

een snelle bietenmethode: 2 bietjes schillen, in blokjes snijden en gaarkoken in weinig water. pureren. snufje peper en zout, theelepel zonnebloemolie, balsamicoazijn en sucanat er door.

een prachtig kleurenpalet op het bord van rood, groen en geel! en lekker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: