Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

stamppot zonder gedoe

Posted by chairemy op 22 januari 2012

voor als je eters krijgt die niet van vreemde smaken houden. voor 2 personen:
boerenkoolstamppot maken van aardappels, boerenkool, boter, asafoetida, zout en peper. eventueel snufje komijn er door (helpt ook voor de vertering van de kool).
sjalotje zacht bakken, vegetarisch justabletje en wat water toevoegen. vegetarische worstjes in de jus warmen.
dunne plakjes komkommer en augurk er bij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: