Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

gemakkelijke bonen met okra

Posted by chairemy op 22 januari 2012

okra is te koop bij de toko. het is een wat slijmerige groente, met veel waardevolle voedingsstoffen. gecombineerd met witte bonen in tomatensaus verdwijnt dat slijmerige mondgevoel wat sommige mensen minder lekker vinden van okra

in ghee fruiten: asafoetida en fenegriek. toevoegen: klein preitje in ringetjes, stukje courgette in kleine blokjes. 5 kleine okra’s in plakjes van ongeveer 1cm (hoe kleiner je de okra snijdt, hoe meer slijm, hele kleine okra’tjes kun je ook heel verwerken). zout en peper er bij en even smoren in eigen vocht. witte bonen in tomatensaus uit een pot er bij en goed doorwarmen en verder garen. theelepeltje tamari er door. augurkje er bij en een geroosterde boterham of wat toastjes. rijst kan natuurlijk ook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: