Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

rode kool met rooktofu

Posted by chairemy op 12 januari 2012

handjevol fijngesneden rode kool, paar champignons in plakjes, dun preitje in ringetjes fruiten in wat zonnebloemolie. beetje asafoetida toevoegen en wat versgevijzeldekruiden: komijn, koriander, paar peperkorrels en een kruidnagel. theelepel balsamicoazijn en 2 eetlepels water toevoegen. even laten sudderen met deksel op de pan, dan het water laten verdampen. ondertussen plakjes rooktofu krokant bakken. plakjes komkommer er bij.
grote eters maken nog rijst of aardappelpuree er bij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: