Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

bietensoep met “spek”

Posted by chairemy op 24 december 2011

hoewel het lenteachtig warm was gisteren had ik een stevige wintersoep mee in de thermosfles.
een biet, twee kleine aardappels en een stukje knolselderij in stukjes snijden en gaarkoken. lepeltje ghee, snufje asafoetida, komijn en mosterdzaad meekoken. theelepel miso toevoegen. pureren. paar eetlepels mais (uit een potje), paar eetlepels vegetarische spekjes, wat verse peterselie en een scheutje sojaroom (sojacuisine) er bij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: