Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

asperges met dadel en kaas uit de oven

Posted by chairemy op 23 november 2011

het is geen aspergetijd. maar als ze bij de supermarkt liggen met flinke korting koop ik ze toch wel eens. voedsel weggooien is ook jammer….
bij een restaurantje in utrecht at ik ooit asperges met dadels, een heerlijke combi.

aardappels in partjes snijden en beetgaar koken. asperges schillen, in stukken snijden (ongeveer zo groot als de aardappelpartjes) en ook beetgaar koken. 6 dadels ontpitten en in 4 partjes snijden.

sausje roeren van sap van 1 mandarijn, theelepel garam masala, theelepel komijn, beetje versgesneden gember, half teentje fijngesneden knoflook, eetlepel ketjap

ovenschaal licht invetten met ghee. aardappels en asperges er in, dadels er over verdelen. sausje er over schenken. beetje geraspte emmenthaler kaas (ook met een kortingsticker) er over. in de oven voor een korstje en om door en door te warmen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: