Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

asperge en aardpeer

Posted by chairemy op 23 november 2011

er waren nog een paar asperges over uit de kortingzak. schillen en in 3 stukken snijden. paar aardpeertjes schillen en snijden in ongeveer even grote stukken. samen gaarkoken in weinig water. in ghee bakken: komijn, kaljoni, peper, kruidnagel, asafoetida. over de asperges/aardpeertjes sprenkelen.
flinke portie gemengde sla op het bord (ik vond nog bladsla en rucola op de tuin en mengde dat met wat peterselie) laatste stukje emmentaler kaas raspen en er over. rijst er bij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: