Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

zuurkool met appel en paneer.

Posted by chairemy op 19 november 2011

aardappels koken en stampen, zonder verdere toevoegingen.

in ghee fruiten: sjalotje, stukje gesneden gember, komijnzaadjes, asafoetida, peper, snufje kerrie. toevoegen: iets uitgeknepen, kleiner gesneden zuurkool (neem goede kwaliteit zuurkool die niet al te zuur is) even fruiten. sap van 1 mandarijntje er bij. eventueel beetje water. smoren met deksel op de pan. na 5 minuten 1 appel in stukjes toevoegen, even meefruiten. stukje paneer* in blokjes even meefruiten. aardappels er door scheppen. als het te droog is iets water of melk toevoegen.

*paneer is een verse indiase kaas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: