Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

van de aarde

Posted by chairemy op 3 november 2011

plakjes knoflook en een paar aardpeertjes (topinamboer) in plakjes zacht fruiten in ghee. van een bakje seizoenspaddestoelen alle bijzondere exemplaren met een paar oesterzwammen en champignons schoonvegen en evt snijden. even meefruiten en dan de deksel op de pan. zachtjes stoven.
een tomaat in partjes laten warmen in een droge koekenpan. naast elkaar op blaadjes sla. zout over de paddestoelen, balsamicoazijn over de tomaat. geroosterd brood er bij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: