Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

witlofsoep met paneer

Posted by chairemy op 1 november 2011

struik witlof grof snijden, grote aardappel in blokjes, snufje kerriepoeder, snuf asafoetida, zout naar smaak. gaarkoken en pureren. flinke theelepel mosterd en een scheutje sojaroom er door. stukje paneer (vandaag niet zelfgemaakt, want het was in de aanbieding bij de bio-winkel) verkruimelen en door de soep doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: