Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

zuurkool met tofu en champignons

Posted by chairemy op 22 oktober 2011

ik eet bijna nooit meer paddestoelen, maar zo’n bakje seizoens-paddestoelen is te verleidelijk om te laten staan. gisteren de bijzondere exemplaren zachtjes gestoofd met ghee en knoflook. vandaag de gewone champignons door de stamppot:

aardappels koken en stampen met een beetje ghee.
in zonnebloemolie fruiten: komijnzaadjes, asafoetida. toevoegen: blokjes tofu en champignons in stukjes. beetje bruin bakken. eetlepel tamari er door. grote pluk fijngesneden zuurkool en handje geweekte rozijnen meewarmen. door de puree scheppen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: