Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

pompoensoep met witlof en venkel

Posted by chairemy op 19 oktober 2011

een hele pompoen (een kleintje) in stukjes snijden en gaarkoken. struikje gesneden witlof en stukje gesneden venkel er bij. geelwortel, asafoetida, theelepel miso en mespuntje nootmuskaat er door. pureren.
in ghee fruiten: komijn, koriander, ajwan, kaljoni, mosterd. je kunt kiezen of je de zaadjes heel wilt laten of grof vijzelen. een paar zwarte peperkorrels in elk geval wel vijzelen!
door de pompoenpuree doen. verse peterselie erover zou lekker zijn, maar ja, de regen weerhield me om naar de tuin te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: