Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

pasta met venkel

Posted by chairemy op 19 oktober 2011

pasta koken. 1/2 venkelknol en 1/2 rode paprika in fijne reepjes snijden. fruiten in olijfolie. knoflook of asafoetida er bij. 4 kleine tomaatjes in stukjes er door, laten sudderen, evt water toevoegen. 2 theelepels tamari, snufje peper, snufje zout. door de pasta scheppen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: