Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

rijst met andijvie

Posted by chairemy op 5 oktober 2011

met een restant rijst van gisteren:
rijst met water opnieuw koken. toevoegen: venkel, koriander, komijn, asafoetida, peper, zout. fijngesneden andijvie en rode paprika even meekoken. paar eetlepels kokosmelk er bij. pompoenpitten, lijnzaad en sesamzaad er door. mooie kleurcombi. ik nam het mee in de thermosfles, waardoor de andijvie iets minder groen was, maar net zo lekker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: