Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

rijst met groente van de tuin

Posted by chairemy op 19 september 2011

door de nattigheid en de wind is er niet heel veel te oogsten, toch geeft de tuin nog steeds volop.

rijst gaarkoken. knoflookteentje fruiten in een beetje ghee. posteleinblaadjes toevoegen en laten slinken. door de rijst scheppen en nog even laten meekoken. restjes van ghee-maken (of verse kaas) er door roeren. snufje zout er bij.

klein komkommertje raspen en op smaak maken met een eetlepel chilisaus.

toe: 8 aardbeien van de tuin kleiner snijden en mengen met wat amandelmelk (gisteren gemaakt), kokos en suiker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: