Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

zoete amandelmelk

Posted by chairemy op 18 september 2011

3 eetlepels amandelen een nachtje laten weken. sochtends velletjes er af. pureren in de staafmixer met een beetje water. toevoegen: snufje vanillepoeder, 1/2 theelepel anijszaadjes, 1 eetlepel agavesiroop (of ander zoet) water aanvullen tot ongeveer 1 liter en nogmaaals goed pureren. uurtje laten staan, af en toe doorroeren. in één keer zeven, of telkens als je een glas neemt.
de pulp kun je zo opeten of door yoghurt, koekjesdeeg of andere dingen doen (vandaag deed ik het door de kitchari)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: