Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

Stilte-soep

Posted by chairemy op 10 september 2011

het enige dat deze soep met stilte heeft te maken is dat ik hem in stilte heb gemaakt en dat we hem in stilte hebben opgegeten. http://www.chaire.nl/workshop.html
voor 5 personen (en er was nog over)
3 handjes gele gespleten mungboontjes (te koop bij de toko) wassen en koken in ruim water. toevoegen: gemalen: theelepel komijn, 1/2 theelpel venkel, 1/2 theelepel koriander, eetlepel ghee, (of olie), flinke snuf asafoetida. 1/2 butternut pompoen in blokjes toevoegen. als het gaar is pureren met de staafmixer, evt verdunnen met water. 1/2 rode paprika in kleine blokjes, eetlepel miso, theelepel gemalen peper. ongemalen kruiden: 1/2 theelepel kaljoni (zwarte komijn), komijn, koriander, mosterdzaad, 1/4 theelepel ajwan. even meekoken. 2 eetlepels creme fraiche en 2 eetlepels gesneden peterselie er door. zout naar smaak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: