Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

boekweit met versiering van de tuin

Posted by chairemy op 8 september 2011

vandaag 2 mede-ayurveda-eters. samen gekookt, wat nieuwe dingen uitgeprobeerd.
boekweit wassen en roosteren in een droge koekenpan. daarna koken. (door eerst te roosteren wordt het minder klef) paar draadjes saffraan meekoken, snufje zout en een drupje zonnebloemolie.
de maisoogst was mager dit jaar, korrels van 2 kolfjes snijden (samen een handje vol). de worteloogst was ronduit slecht, 4 kleine worteltjes wassen en in stukjes. mais en wortel even mee laten koken. met de deksel op de pan even nagaren.

hierbij aten we groene mung-dal met courgette en snijbiet met avocado en sojaroom. recepten daarvan staan al elders in het blog.

ook maakten we een komkommerraita met komkommer, knoflook en basilicum van de tuin met een paar eetlepels griekse yoghurt er door.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: