Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

mungsoep met veel groene kruiden

Posted by chairemy op 24 augustus 2011

vandaag heel veel groene kruiden door de soep:
groene mungbonen gaarkoken met geelwortel en asafoetida. mix voor peulvruchten** toevoegen. stukje butternut pompoen in kleine stukjes, toevoegen. theelepel miso* en wat peper toevoegen, pureren.
veel groene kruiden fijnsnijden: peterselie, koriander, bieslook, selderij, maggi, basilicum. samen minstens een flinke hand vol. door de soep roeren en even mee laten warmen. indien nodig verdunnen. meteen opeten of meenemen in de thermosfles.

* zie ingrediëntenpagina
**kruidenmengsel te koop bij holisan (of te bestellen via Chaire)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: