Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

stamppot andijvie

Posted by chairemy op 15 augustus 2011

ja hoor, ik eet nog elke dag vers van de tuin. veel gewerkt afgelopen weken, dus veel soep in de thermosfles. en met die recepten zal ik jullie niet steeds lastig vallen.
het was erg nat op de tuin door alle regen van de afgelopen dagen, maar *fluistert* de slakkenoverlast viel gelukkig erg mee. een groot stuk grond losgekrabd. dat kan een dagje drogen en morgen zaai ik dan het najaars/wintergroen: veldsla, postelein, nog wat andijvie en paksoi. vandaag de eerste andijvie geoogst. de plantjes zijn nog klein en door in de rijen wat weg te plukken kunnen de overblijvers kropjes gaan vormen.

een paar aardappeltjes gekookt en fijn geprakt, jonge andijvie fijngesneden. met wat ghee, zout en peper door de aardappels geschept. even doorgewarmd. op het bord blokjes jonge kaas er over. eenvoudig en superlekker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: