Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

rijst met veel groene groenten

Posted by chairemy op 12 augustus 2011

rijst koken.
in een beetje zonnebloemolie bakken: prei, courgette, snijboon. deksel er op en in het vocht van de courgette laten garen. paar artisjokken uit blik kleiner snijden, peterselie, basilicum, olijven… door de gare groente scheppen en even meewarmen. beetje peper er over, zout zit al genoeg in de olijven en artisjok

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: