Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

rijst met saus en rodekoolsalade

Posted by chairemy op 4 augustus 2011

basmatirijst gaarkoken, halverwege wat fijngesneden sperciebonen toevoegen. beetje biologische sauspoeder losroeren met sojamelk, bij de rijst doen, goed roeren, evt water toevoegen. kruiden met komijn en asafoetida

stukje rodekool heel fijn snijden en in een stoommandje iets garen boven heet water. iets af laten koelen. dressing van 1 eetlepel lijnzaadolie, 1 eetlepel appeldiksap, 1/2 eetlepel tamari, snufje peper. kool er door scheppen, veel verse peterselie en stukje verkruimelde geitenfeta er door.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: