Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

pasta met auberginesaus en mozzarella

Posted by chairemy op 1 augustus 2011

de bonenoogst op de tuin is erg groot dit jaar. ik verzin dus maar van alles om boontjes en snijbonen door te doen 🙂

een aubergine inprikken met een vork, in aluminiumfolie wikkelen en een half uur in de oven laten garen. schillen (of vruchtvlees uit de schil schrapen) en pureren. beetje tomatenketchup erdoor.
pasta koken
kleine stukjes courgette en snijboon met een beetje knoflook fruiten in olijfolie en dan gaarsudderen met een wat water er bij. auberginepuree er door, zout naar smaak.
op de pasta eerst miniblokjes mozzarella, daarover de saus.

beetje auberginepuree over. daar komt morgen veel verse peterselie door en dan is het een heerlijk broodbelegje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: